Bijeenkomst vastgoedeigenaren op 6 juli a.s.

21 juni 2017

Na de bijeenkomst van 29 mei j.l. heeft het bestuur van de VVVD niet stil gezeten. We hebben de ideeën die op deze bijeenkomst naar voren kwamen verder op papier gezet en zijn tijdens een werksessie met enkele leden en niet-leden op 14 juni j.l. tot de conclusie gekomen, dat er zowel kansen op het vlak van projecten als op het vlak van lobby naar de gemeente toe liggen.

Op 6 juli a.s. komen wij van 19.00-21.30 uur in de Gruitpoort te Doetinchem (tegenover schouwburg Amphion) bij elkaar om samen met u deze ideeën vorm te gaan geven. Hoe gaan we nou daadwerkelijk voor elkaar krijgen dat het niet bij een wensenlijst blijft, maar dat er beweging komt? Dat onze projecten in een werkbaar actieplan komen?

Het is tijd voor actie vanuit de vastgoedeigenaren; wij hechten zeer aan uw mening, dit is UW kans om in te spreken!

Met dit actieplan gaan wij namelijk naar de gemeente toe. Laten wij ons samen sterk maken voor verandering! Voor een stem vanuit de vastgoedeigenaren richting de gemeente, maar ook voor het samen aanpakken van de leegstand.
Wij hopen u te mogen begroeten op 6 juli a.s. van 19.00-21.30 uur in zaal 2.5 van de Gruitpoort, Hofstraat 2, 7001 CD Doetinchem.

Hartelijke groet,
Bestuur VVVD

Ga terug