De VVVD wenst u prettige feestdagen en een voorspoedig 2019

21 december 2018

Beste lezer,

 

Aan het eind van het jaar kijken veel mensen achterom: hoe was het jaar, waar hebben we positief verschil kunnen maken, van welke dierbaren hebben we afscheid van moeten nemen?
Nu moet ik u zeggen dat ik graag vooruitkijk en ik gebruik het verleden liefst om van te leren. In dat verband zeg ik wel eens gekscherend: “In 73 jaar ben ik maar 500 meter opgeschoten” en daar hoort de volgende uitleg bij: als je geboren bent in 1945 aan de Keppelseweg in Doetinchem en nu woont aan de Edo Bergsmastraat in Doetinchem, dan is dat hemelsbreed, een afstand van slechts 500 meter.

Van de vele plaatsen die ik in de wereld heb bezocht, is Doetinchem voor mij toch de belangrijkste, vooral ook omdat je in Doetinchem, met gelijkgestemden mooie resultaten kunt behalen. Uitstekend voorbeeld hiervan is de campagne voor de invoering van de Bedrijven Investerings Zone (BIZ) voor onze pandeigenaren in de binnenstad. Na uitgebreide voorbereidingen hebben wij, bestuur en ambassadeurs van de VVVD, maar liefst 220 vastgoedeigenaren in de binnenstad van Doetinchem praktisch allemaal leren kennen! Dat kennismaken heeft, naast het welzijn van wat ik graag noem ‘het binnenstad-huis Doetinchem’, ook een enorm positief effect op de toekomstige samenwerking tussen de drie bewoners:

  • De ondernemers (de voorkant van het huis);
  • De pandeigenaren (de achterkant van het huis) en
  • Het overkoepelende dak, de gemeente Doetinchem.

In 2019 gaan we vol aan de slag om ‘het binnenstad-huis Doetinchem’ er tiptop bij te zetten en werken we samen met de gemeente Doetinchem en de Ondernemersvereniging verder aan de oprichting van het Binnenstad Bedrijf Doetinchem. In onze nieuwsbrief van januari vertel ik u meer hierover.

Namens het bestuur van de Vereniging Van Vastgoedeigenaren Doetinchem wens ik u fijne feestdagen en vooral een gezond 2019!

 

Hartelijke groeten,
Rob Voorhuis

Ga terug