Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Vereniging Van Vastgoedeigenaren Doetinchem staat open voor eigenaren van commercieel onroerend goed, in de binnenstad van Doetinchem. Onder eigenaar wordt verstaan de individuele eigenaar, de eigenaar/gebruiker of de (professionele) belegger. De VVVD telt op dit moment 65 leden.

Het lidmaatschap kost in 2018 €200 per jaar en wordt eens per jaar, tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld. De bijdrage van €200 geldt voor alle leden.

U kunt zich het hele jaar door aanmelden als nieuw lid. Dit doet u door een e-mail hierover te sturen naar secretariaat@vvvd.nl of door het contactformulier in te vullen.

Het lidmaatschap van de VVVD heeft als voordeel dat ook uw belangen in de binnenstad van Doetinchem door onze vereniging behartigd worden. De vereniging wordt door de gemeente inmiddels als acceptabele en noodzakelijke gesprekspartner gezien. De gemeente vindt het belangrijk dat de commerciële binnenstad, op korte termijn, bestuurd wordt door een sterke partij, bestaande uit de ondernemers, de eigenaren en de overheid en wil dit initiatief, genaamd de Cockpit, ondersteunen. Als lid van de VVVD bent u, via het bestuur direct in gesprek met de gemeente.

De vereniging brengt de leegstand in centrum Doetinchem in kaart en probeert die via eigentijdse media, maar vooral via open communicatie met haar leden op te lossen. Als lid heeft u toegang tot alle informatie over de ontwikkelingen ten aanzien van de economie in de binnenstad. Hiervoor krijgen leden een speciale inlogmogelijkheid op deze website. Uiteraard wordt u via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden èn u kunt zich aanmelden voor de speciale LinkedIn groep voor leden.

Voor de toekomst staat onder andere het begeleiden van startende ondernemers op ons wensenlijstje, het stichten van een vastgoedfonds en de vereniging wil zich gaan inzetten om collectief interessante offertes te krijgen voor haar leden.

Uiteraard horen we graag van u wat ù belangrijke punten vindt voor op de agenda van de VVVD en gaan daar vervolgens mee aan de slag. Zie hier voor onze eerstvolgende bijeenkomst.